Farsang : A homonnai magán polgári leányiskola tancmulatsága - -y.
Referát zo spoločenskej zábavy spojenej s ochotníckym predstavením, ktoré začiatkom februára 1910 uskutočnila Humenská súkromná dievčenská meštianska škola. Menoslov účinkujúcich. Názov predvedenej veselohry: Amanda, alebo Jucka ? (Amanda vagy Juci ?).