Nyilvános köszönet és elszámolás - Kovács, Mária
Text účtovnej uzávierky z príjmov za koncert, ktoré usporiadala Humenská súkromná dievčenská meštianska škola dňa 29. 01. 1910. Čistý zisk 356,04 korún. Menoslov darcov a výška príspevku.