Kereskedelmi hírek
Správa o zahlásení bankrotu obchodníka zo Sniny Ignáca (Ignácz) Sekvarca vo februári 1910. Súdna stolica v Sátoraljaujhely zaznamenala zápis veľkopodnikateľov z vínom z Humenného do obchodného registra. Ide o [Jakuba] Spiegela, {Michala] Halperta a [Adolfa] Spiru.