Szabad liceum
Kladné hodnotenie prednášky evanjelického reformovaného (kalvínskeho farára Alexandra (Sándor) Böszörményiho, ktorá odznela v Humennom 6. 02. 1910 v rámci prednáškového cyklu Slobodné lýceum. Téma prednášky : Thóra a evanjelium vo svetle moderného výskumu (A Thora és az evangelium a modern kutatás világitásában).