Kenyér és zabszállitás
Obchodná a priemyselná komora v Miskolci (HU) oznámila, že veliteľstvo IV. domobraneckého obvodu v Bratislave vyhlásilo konkurz na zaujatie miesta dodávateľa chleba a ovsa pre vojenský oddiel v Jelšave. Bude sa konať dňa 25. 10. 1912.