Gyermekek a gyermekekért
Štátna ľudová škola v Revúcej zorganizovala finančnú zbierku na konto Krajinského detského sanatória kňažnej Žofie (Országos Zsófia gyermekszanatórium, Hohenberg Zsófia herczegnő) v októbri 1912. Článok prináša menoslov darcov.