Gyászrovat
Vo veku 35 rokov zomrel náhle mestský zverolekár v Rimavskej Sobote Vojtech (Béla) Rábely. Zanechal manželku a deti. Pohreb sa konal dňa 26. 10. 1912 v Rimavskej Sobote. Bol synom Mikuláša (Miklós) Rábelya, vydavateľa týždenníka Gömörkishont.