Az idei szarvascserkészetek a murányi uradalomban
Poľovačky na jeleňov sa zúčastnili v dňoch 17. 09. až 7. 10. 1912 Filip Coburg, saské a gothajské knieža, Leopold Coburg saské a gothajské knieža, Ernest (Ernő) Günther, hohlsteinské knieža, Ferdinand Coburg, bulharký kráľ a ďalšie významné osobnosti. Článok prináša prehľad poľovníckych trofejí a miesto zastrelenia v revíri.