A homonnai járás népeselési mozgalmi adatai 1909 évről
Demografické údaje celkove z okresu Humenné a zvlášť podľa obcí Ohradzany, Závadka, Koškovce, Kamenica nad Cirochou, Udavské, Humenné. Celkove bol za rok 1909 827 pôrodov, 397 úmrtí a 163 sobášov.