Pallas...
Prehľady ponúkaných možných poistení v poisťovni Pallas - dôchodková, životná a vojenská poisťovňa, účastinná spoločnosť, Rimavská Sobota (Pallas nyugdij, élet és katonai biztositó részvénytársaság Rimaszombat) v októbri 1912.