Ipari tahfolyamok
Uhorské kráľovské technologické priemyselné múzeum v Budapesti (HU) (Magyar Királyi technológiai iparmuzeum, Budapest) pripravilo pre mestá Gyöngyös, Hatvan, Putnok (HU) krajčírske kurzy a obuvnícke kurzy v Dobšinej, Putnoku, Gyöngyösi a Mezőkövesd (HU) v termíne od 1. 01. 1913 do 31. 08. 1913.