Kegyes adomány
Na počesť výročia úmrtia svojej manželky Františky (Franciska) daroval gróf Dionýz (Dénes) Andráši (Andrássy) v októbri 1912 Dobročinnému ženskému spolku v Jelšave 200 korún. Predsedníčka spolku Czibur Emilné sa poďakovala prostredníctvom novín za tento finančný obnos