Állandó mozgó színház
Od začiatku roka 1913 má byť zriadené stále kino pre obyvateľov Revúcej vo veľkej sále miestneho hostinca. Predstavenia sa plánujú týždenne 2-krát, a to v stredu a v nedeľu. Lístky na predstavenie je možné zakúpiť v predpredaji v kníhkupectve u Dezidera (Dezső) Fehéra v Revúcej.