Reformáció ünnepe
Správa o vydarenej slávnosti evanjelickej a. v. cirkvi v Revúcej pri príležitosti sviatku reformácie v októbri 1912. Bohoslužby viedol konsenior evanjelickej a. v. cirkvi Ľudovít (Lajos) Hoznek, recitoval Ondrej (Endre) Csajka, žiak Vyššej obchodnej školy. Spevácky zbor meštianskej a vyššej obchodnej školy viedol Ján (János) Szivák.