Gömör Kishont vármegye...
Za predsedníctva hlavného župana Gemersko-malohontskej župy sa dňa 25. 10. 1912 konalo zasadanie župného zastupiteľstva. Boli zvolení náhradní členovia: Vincent (Vince) Szakall, predseda Sirotskej stolice v Rimavskej Sobote, František (Ferenc) Kubinyi, hlavný sudca, Aurél Kuna, hlavný slúžny v Jelšave, Aladár Remenyik, slúžny v Jelšave a Imrich (Imre) Porubszky, slúžny v Jelšave. Ďalej článok prináša zoznam župných úradníkov, ktorým boli zvýšené platy.