Meghivó - Törköly, Jozef
Pozvánka na schôdzu Spolku učiteľov ľudových škôl Gemersko-malohontskej župy, ktorá sa uskutoční dňa 5. 12. 1912 poobede o 14, 00 hodine. Program: Hlásenie pokladníka o hospodárení spolku, hodnotenie predsedu, výstavba internátov, vytvorenie skupiny právnej ochrany učiteľov, odborné prednášky. [Jozef (József) Törköly bol riaditeľom Štátnej ľudovej školy v Rimavskej Sobote].