Állatorvosi áthelyezések
Informácie o úradnom preložení niektorých uhorských kráľovských zverolekárov v decembri 1912: Z Rožňavy bol preložený Vojtech (Béla) Ligeti do Törökszentmiklós (HU). Na jeho miesto nastupil Martin (Márton) Blum z Baia-Sprie (RO). Pomocný zverolekár Martin (Mátyás) Hegyes z Jesenského do Ratkovej.