Állatdijjazás
Rozpačité hodnotenie výstavy hospodárskych zvierat v Rimavskej Sobote dňa 15. 09. 1912, ktorú pripravil Hospodársky spolok Gemersko-malohontskej župy (Gömörmegyei gazdasági egyesület), pretože propagácia bola veľmi slabá. Celková úroveň vzstaavovaných exponátov bola dobrá.