Tanitó választás
Správa o zahájení pôsobenia diplovaného učiteľa Štefana (István) Czeglédiho na evanjelickej a. v. ľudovej škole v Gemerských Tepliciach dňa 15. 09. 1912. Odišiel pravdepodobne z Jelšavy.