Éjjelli gyakorlat
Správa o konaní nočného cvičenia členov Dobrovoľného hasičského spolku v Revúcej v auguste 1912 pod vedením ich veliteľa JUDr. Abraháma (Ábris) Mihalika, právnika a člena mestského zastupiteľstva.