Beszámoló
V telocvični obchodnej školy v Revúcej vystúpi dňa 12. 11. 1912 parlamentný poslanec za mesto - politik a hlavný župan Gejza Kubíni st. (Géza Kubinyi). Bude hovoriť o ďalšom rozvoji Uhorska bez ohľadu na svoje politické postoje.