Kinevezések
Daňový úradník Koloman (Kálmán) Hrencsik, pôvodom z Revúcej, pôsobiaci pri kráľovskom daňovom úrade v Gödöllő - bol v novembri 1912 preložený vo funkcii daňového kontrolóra ku kráľovskému daňovému úradu v Spišskej Novej Vsi.