Áthelyezések
Správy z vojenského života. Major Július (Gyula) Intzédy z 3. vojenského práporu v Jelšave, ktorý spadá pod veliteľstvo 16. pešieho domobraneckého pluku v Banskej Bystrici bol v septembri 1912 preložený k 3. vojenskému práporu v Prešove. Kapitán Alexander (Sándor) Dingha bol vymenovaný veliteľom 3. vojenského práporu v Jelšave na jeho miesto. K 3. vojenskému práporu v Spišskej Novej Vsi, ktorý spadá pod velenie 9. pešieho domobraneckého pluku bol z jelšavského 3. vojenského práporu vymenovaný Edmund (Ödön) Illés.