Nagyrőczei városi közgyűlése
Mestské zastupiteľstvo Revúcej zasadalo dňa [12.11.1912]. Hlavným bodom rokovania bola prednáška Dr. Jána (János) Kubinyiho, obvodného notára, o myšlienke uhorskej vzájomnosti. Ďalším bodom rokovania bola otázka zvýšenia nájomného v prípade Uhorského kasína a Meštianskeho kruhu v Revúcej (Magyar kaszinó, polgári kör).