Ilusztris vendég
Dňa 11. 11. 1912 pricestoval do Revúcej parlamentný poslanec, hlavný župan Gemersko-malohontskej župy Gejza Kubíni (Géza Kubinyi). Bude hosťom bankového riaditeľa v Revúcej Kolomana (Kálmán) Tótha. Dňa 12. 11. 1912 vystúpi so svojím prejavom v mestskom zastupiteľstve.