A t. közönség ügyelmébe
Správa o tom, že svoje služby ponúka verejnosti krajčír Jakub (Jakab) Herskovits. Pred rokmi sa vysťahoval z Humenného do Ameriky. T. č. sa vrátil opäť do Humenného, kde bude aj pracovať.