Nyilvános nyugta és köszönet - Toronszky, Alex; Schäffer, Vojtech
Verejné finančné vyúčtovanie zisku z tanečnej zábavy, ktorú organizoval Humenský katolícky kruh (A Homonnai katolikus kör) 6. 02. 1910. Menoslov darcov a výška jednotlivých finančných príspevkov