Liceum
Glosa o pokračujúcom prednáškovom cykle v Humennom dňa [20.02.1910], kedy odznela prednáška profesora vyššej obchodnej školy Júliusa (Gyula) Pálla na tému František Rákoci II. Podujatie bolo doplnené kultúrnym programom. Účinkujúci. Nasledujúca prednáška bude 27.02.1910. Prednášať bude profesor Lazar Berényi na tému: Národopisné pomery našej vlasti.