Személyi hírek
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) prišiel aj s manželkou v marci 1910 do Humenného, kde sa zdrží niekoľko dní pri riešení problematiky svojich prevádzok. [Zimu trávi gróf spolu s rodinou vo Veľatoch.]