Szabad liceum
Správa o tom, že sa pripravuje pokračovanie prednáškového cyklu Slobodné lýceum. Dňa 13. 03. 1910 bude prednášať profesor vyšej obchodnej školy Maximilián Sorger. Tému prednášky bude zameraná na oblasť spiritizmu.