Mi van a kórházi alorvosi állásal ?
Správa o tom, že januárový konkurz na obsadenie miesta zástupcu riaditeľa verejnej nemocnice v Humennom nebol ešte ani v marci 1910 zverejnený. Dr. Ladislav (László) Berend je denno-denne u pacientov v nemocnici aj v poobedňajšom čase.