Képviselői beszámoló
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) zastupujúci volebný obvod Humenné bude mať dňa 29. 03. 1910 v hotely Stefánia v Humennom hodnotiacu reč pred svojimi voličmi.