Liceum
Kladné hodnotenie prednáškového cyklu Slobodné lýceum, ktoré bol v školskom roku 1909/1910 ukončené v marci 1910. Poskytovalo každú nedeľu poobede nielen poučenie ale aj zábavu, nakoľko bolo vždy doplnené kultúrnym programom. Vďaka patrí riaditeľovi vyššej obchodnej a meštianskej školy v Humennom Alexovi (Elek) Cseh za neúnavnú organizátorskú prácu.