Homicskó Pál...
Správa o tom, že advokát z Humenného Pavol Homicskó (1843-1910) bol pochovaný v Košiciach dňa 20. 03. 1910. [V predchádzajúcom čísle HN és V. uvedené, že menovaný zomrel vo vlaku na ceste do Košíc.]