Gróf Andrássy Sándor beszámolója
Správa o tom, že parlamentný poslanec gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) vykonal volebný odpočet v Humennom 29. marca 1910, vo Vranove 30. marca 1910, v Stropkove 31. marca 1910. Ostáva mu navštíviť v rámci volebného obvodu ešte Medzilaborce a Sninu