Eljegyzések
Správa o zásnubách dvoch sestier z Humenného. Lenka Weiszberger sa zasnúbila s obchodníkom Alexandrom (Sándor) Friedrichom z Nitrianskeho Hrádku a Gizela sa zasnúbila so Šalamúnom (Salamonom) Groszom v Humennom v marci 1910.