Felhivás! - Dick, Alexander; Kelemen, Koloman
Text výzvy na účasť na zakladajúcom zasadaní humenskej pobočky Národnej strany práce (A Nemzeti Munkapárt) dňa 3. apríla 1910, kedy sa bude voliť predstavenstvo strany.