Tüzoltoságunk köréböl
Informácia o začatí protipožiarnych prednášok v Humennom od 10. apríla 1910, vždy v nedeľu poobede. Prednášať budú Július (Gyula) Édes [profesor štátnej rezbárskej školy a predseda hasičského spolku] a Mikuláš (Miklós) Poós [profesor vyššej obchodnej školy v Humennom].