Nagy hadgyakorlat
Správa o tom, že sa pripravuje veľké vojenské cvičenie v oblasti severného Zemplína, v regiónoch Medzilaboriec, Vyšnej Radvane [dnes Radvaň nad Laborcom], Humenného a Vranova. Cvičenia sa zúčastní aj Jeho veličenstvo kráľ. Bude ubytovaný buď v Humennom, alebo v Bardejove.