Tanonciskolai szakfelügyelők
Prehľady profesorov a učiteľov, ktorí boli pridelení ako inšpektori na školský rok 1914/1915 k jednotlivým odborným školám na území dnešného Slovenska a celého Uhorska. Profesor Vyššej priemyselnej školy v Budapesti (HU) Andor Páll bol pridelený ku všetkým učňovským školám v Gemersko-malohontskej župe. Gustáv (Gusztáv) Dancsházy, bývalý riaditeľ na Štátnej vyššej obchodnej škole [nie je uvedené kde sa nachádzala] ku školám v Prešove, Spišskej Novej Vsi, Kežmarku, Nyiregyháza, Sátoraljaulyhely a v iných mestách mimo územia dnešného Slovenska.