Eljegyzések
Spoločenské správy o zásnubách učiteľ Gejzu (Géza) Erősa z Jelšavskej Teplici s Valériou (Valika) Gallo z Chyžného dňa 26. 12. 1912. Bola dcérou zosnulého evanjelického a. v. učiteľa v Chyžnom - Jána (János) Galla a jeho manželky Irmy, rod. Szerényi. Druhá správa informuje o zásnubách Vojtecha (Béla) Biela, právneho praktikanta z Revúcej s Idou Lux zo Šumiaca dňa 25. 12. 1912. Ida Lux bola dcérou lesmajstra Jána (János) Luxa zo Šumiacu.