Nyugtázás - Lechnitzky, Štefan
Prehľad obyvateľov Revúcej a okolia, ktorí prispeli detskej opatrovni v Revúcej na vianočný stromček v decembri 1912. 50 korún poslala Sporiteľňa v Revúcej, Ľudová banka prispela 20 korunami.