Esküvő
Správa o sobáši Vojtecha (Béla) Hantosa (uvedené je aj jeho druhé meno Hermann), učiteľa Štátnej ľudovej školy v Polomke a Heleny (Ilonka) Teleki z Košíc dňa 28. 12. 1912. Nevesta bola dcérou penzionovaného učiteľa Alexandra (Sándor) Telekiho