Uj számvevők
Na zasadaní mestského zastupiteľstva v Jelšave dňa 24. 06. 1913 bol zvolenbý Alexander (Sándor) Glósz, rodák z Jelšaavy, za mestského účtovníka. Štefan (István) Oláh, pôsobiaci ako okresný účtovník v Revúcej dňa 28. 06. 1913 zložil skúšky na Právnickej akadémii v Sighetul-Marmatei (Mármarossziget) (RO).