Eljegyzés
Dve správy o zásnubách. Štefan (István) Gyurkovits, krajčír z Revúcej, sa v júli 1913 zasnúbil s Júliou (Júliska) Tóth a Ľudovít Sramko z Bánszállás [?] sa zasnúbil v tom istom čase s Nelly Cseh z Revúcej.