Meghivás
Správa o pripravovanej výročnej schôdzi Humenskej obvodnej robotníckej poisťovacej pokladnici [A homonnai Kerületi Munkásbiztositó pénztár] dňa 8. 05. 1910 v Humennom. Schôdza sa uskutoční v hoteli Stefania.