Tréfas mesék - Jankovszky ml., [?]
Fejtón. Z fínskeho originálu preložil do maďarčiny [?] Jankovszky ml. [Autor zatiaľ nedešifrovaný, prekladateľ tak isto. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza. Ostáva na prebádanie]