Fizetésképtelenség
Správa o dočasnej nesolventnosti humenského obchodníka s módnym tovarom Viliama (Vilmos) Brünna, ktorú zahlásil v apríli 1910. Došlo k nej následkom nadmerných zásob zimného tovaru. Prebiehajú jednania s dlžníkmi a je prabvdepodobné, že sa dohodnú.