Nyilvános elszámolás - Böszörményi, Alexander; Lengyel, Samuel
Text finančného vyúčtovania z akcie dňa detí v Humennom 3. 05. 1910. Menoslov dám, ktoré previedli finančnú zbierku. Výnos bol použitý na podporu Ligy na ochranu dieťaťa (humenská pobočka). Vyúčtovanie je datované v Humennom 11. 05. 1910.