Tulipán vendéglőm - Mandl, Samuel
Inzerát hostinského Samuela (Samu) Mandla v máji 1910, ktorý prevádzkuje hostinec Tulipán v Humennom. Ponúka v ňom svoje služby t.j. kryté priestory letnej záhrady, kolkáreň, elektrické osvetlenie.